B&G

Triton autopilotkontroller

Dette intuitive tastaturet for autopilotkontroller kan kombineres med en B&G Triton-skjerm for å opprette en autopilotkontroller med full funksjonalitet.

Autopilotkontroll utformet spesielt for sjøfolk. Med B&Gs Intelligent Sail Steering-funksjonalitet kan du styre til en kompassretning eller automatisk opprettholde en angitt sann eller relativ vindvinkel i vindmodus. Smart Maneuver kontrollerer slagvending med et enkelt tastetrykk, et perfekt verktøy når du seiler med et lite mannskap. Når du kobler til en kompatibel kartplotter, styrer navigasjonsmodusen til veipunktet eller ruten som er valgt.

Et enkelt trykknappgrensesnitt gjør det enkelt å bruke Triton Pilot i urolige sjøforhold og gir pålitelig respons med våte hender eller hansker. Auto- og standby-knappene aktiverer eller deaktiverer autopiloten med ett trykk, slik at du enkelt kan ta hendene av roret eller ta kontroll umiddelbart når du trenger det.

Modusknappen kobler inn pilotens vind- eller navigasjonsmodus for automatisk styring, mens de to babord- og styrbordknappene gjør det mulig å foreta kursjusteringer i trinn på én eller ti grader. Smart utformede knapper gjør at du kan skille mellom disse trinnene ved berøring for trygg betjening ved dårlig sikt.

Installasjon Triton Pilot-tastaturet er enkelt å montere og tilbyr NMEA 2000-tilkobling med én kabel for både strøm og data. Det kan installeres flere tastaturer og Triton-skjermer for å gi autopilotkontroll fra hvor som helst om bord.

Åpne mer informasjon chevron
  • Fri frakt over 1500 ,-
  • 60 dagers returrett
Bilder Varenummer Originalt nummer Pris Lagerstatus
Varenummer: 1073019 Originalt nummer: 000-13296-001
Pris: 4 030 ,–
På lager (Sendes innen 1-2 dager)
Kjøp
  • Fri frakt over 1500 ,-
  • 60 dagers returrett