Liqui Moly

Begeistring – selv motoren bak hvordan vi tenker og handler. LIQUI MOLY har rundt 1000 ansatte som med sin innsats og lidenskap, ideer og kunnskap,  har gjort selskapet til det det er i dag. En globalt kjent produsent av førsteklasses smøremidler, motoroljer, tilsetningsstoffer, bilpleieprodukter, kjemiske reparasjonshjelpemidler samt service-, lim- og tetningsprodukter. Et globalt flaggskip for førsteklasses kvalitet som lett begeistrer. Et verdensmerke made in Germany.

Gled deg over vårt store utvalg som dekker de fleste av behovene dine. Med over 4000 artikler tilbyr vi et passende produkt til hvert enkelt kjøretøy i verden. Enten det er privatbiler, tohjulinger, nyttekjøretøyer, anleggsmaskiner, båter eller hageredskaper. Enten det er til privatbruk, profesjonelt bruk i verksted eller til effektiv innsats i industrien: Problemløserne våre øker levetiden på motorer og aggregater og sikrer ytelse og funksjon i mange år. Avgjørende faktorer som gir deg økt kjøreglede, samtidig som du sparer penger.

Førsteklasses råstoffer, kontinuerlige kontroller og produksjon i henhold til krav og spesifikasjoner garanterer at du får en uslåelig kvalitet og enestående fordeler. For med LIQUI MOLY kjøper du mer enn bare et produkt. Du får maksimal nytte, personlig rådgivning, omfattende service og unik kundeorientering. Det står vi for. Med sunn fornuft, mye lidenskap og et klart mål for øyet: Din begeistring.