kampanjeside2-min.jpg

Det beste av det beste

Ahoy, kaptein. Livet er best i båt. Det betyr også at tingene du har i båten bør oppfylle visse krav. Kvalitet teller, og vi synes selvfølgelig at du fortjener det beste. Nettopp derfor har vi samlet en rekke produkter av ypperste klasse. Enten det er jakker, redningsutstyr, navigasjon, presenning, tauverk eller noe helt annet – våre båteksperter har plukket ut noe av det beste markedet har å by på.

Grill til vanns

Sjøsett grillen! Ingenting smaker som grillmat, enda blir den til sjøs. Magma-grillene er kjent for sin høye kvalitet og er svært populære blant båtfolk. Grillene kan enkelt festes og tas av ved behov. Lokket vippes opp og grillen kan dreies, slik at lokket fungerer som en praktisk vindskjerm for grillen.

 

Gassgrill i høyglanspolert rustfritt stål. Kan også kobles til båtens eksisterende gassanlegg med ekstratilbehør.


 


Slå kloa i grillen her

 

Ekspertenes favoritt

Icom IC-M94DE VHF-radio med aktiv støyredusering og flust av funksjoner. En sikker og hendig favoritt som også er intuitiv og enkel i bruk. Innebygget GPS, aktiv støyredusering, AIS-mottaker og mann over bord. Går denne til sjøs flyter den i vannet med oversiden opp, og sender signaler med blinkende lys.


Les mer om superpopulære Icom IC-M94DE her

 

Comfort Seat Classic sittepute

Sitt deg til lykke i sommer med Comfort Seat Classic Regular. En favoritt blant båtfolk og folk i båt, perfekt for både svaberget og på dekk. 

Setet kan reguleres i 14 ulike stillinger, fra helt flatt til 85 graders vinkel. Hender det av og til at du har glemt en pute eller ti ute over natta? Vel, disse er solide med vannavvisende stoff, noe som gjør at de tåler en støyt. Ja, også litt søl. Det kan det jo bli. 

Et forsterket antiskli-underlag sørger for at både sitteputen og den som nyter livet i den, ikke sklir til sjøs når dønningene byr opp til dans. Disse sitteputene har du sikkert sett mange andre nyte livet på, nå er det din tur. 

Se Comfort Seat Classic her.

 

Aquaquick Searover

En mer behagelig, liten RIB enn Searover fra Aquaquick skal du lete lenge etter. Ofte er mange mindre båter både ustabile og uhåndterlige, det er ikke denne. Med V-bunnskrog i aluminium får du en stiv og stabil båt med svært lav i vekt.

Båten har anti-sklidekk, 3 luftkamre, alu-seter/tofte og kan monteres styrekonsoll på. Perfekt både i daviteren, på slep og kanskje som barnas første båt? 


Kjøp populære og gode Aquaquick Searover her

 

El-motoren over alle el-moterer

Møt fremtiden! ePropulsion Navy 3.0 Evo er en elektrisk påhengsmotor som fullstendig erstatter bensinmotoren.

Nyt en støyfri, utslippsfri og vedlikeholdsfri båtsesong.

ePropulsion Navy 6.0 Evo 9,9HK markerer et paradigmeskifte innen elektriske påhengsmotorer! Med denne får du kraft og fart nok til å tilbakelegge større distanser, og kjøre større båter enn med noen annen tidligere elektrisk utenbordsmotor. Navy 6.0 Evo leverer 9,9 hestekrefter, og er dermed perfekt til joller og ribber.


Skaff deg innovative ePropulsion 6.0 Evo

 

Batteriet for den kresne

SKANBATT Bluetooth lithium-batteriet på 12 volt er et glimrende batteri med avansert innebygget BMS på hele 200A. Dette beskytter batteriet mot for høy ladestrøm, temperatur og sikrer mot overbelastning. 

Innebygd Bluetooth gir deg full tilgang til viktige data fra din mobiltelefon eller nettbrett (Android og Apple).

Vi appen kan du få enkel tilgang til følgende info:

  • Full kontroll på ladestatus og batterispenning
  • Viser tilgjengelig kapasitet og aktuelt forbruk
  • Viser antall utladinger
  • Viser temperatur på cellene
  • Gir deg «helsetilstand» på batteriet
  • 5 års garanti 


Bli blid med nytt batteri fra Skanbatt  

 

Robline Rio – helt utsøkt!

En trygg fortøyning handler om mer enn å bare kunne slå den rette knuta. Det dreier seg i stor grad om å bruke det rette tauet. Uansett om du tilbringer tiden i en trivelig sjekte, behagelig daycruiser, rå rib eller har en yacht i millionklassen, så er vår anbefaling den samme – tauverket må være av høy kvalitet. Godt fortøyningstau gir deg trygge, behagelige dager med båt. Ikke minst sikrer det også nattesøvnen. 

Spesielt anbefalt er fortøyningstau av polyestersilke. Disse er gode å jobbe med, tåler salt, sol og har ofte meget god bruddstyrke. Selv sverger vi til Robline Rio, et flettet fortyningstau som tilfredsstiller de fleste behov.


Robline Rio kan du kjøpe her!

 

Meguair’s Dual Action Polisher

Lite slår synet av en nypolert båt. Ingenting slår gleden av å ha utført jobben selv. En av markedets beste poleringsmaskiner er Meguair’s Dual Action Polisher. En maskin av svært høy klasse, som også er en fryd å bruke. Meget effektiv, trygg og svært stillegående. Et Multi-Position D-håndtak sørger for maksimal komfort og kontroll.

 

Meguar’s har utviklet produkter til båt- og bilindustrien siden 1901, og er et anerkjent merke som gjennom alle tider har levert kvalitetsprodukter til en kresen bransje.


Bli bedre kjent med poleringsmaskinen vi kaller den beste av den beste her.

 

Spinlock sikrer alle

Som du sikkert vet, skal det være redningsvester og/eller flytevester til alle om bord. Er det et sted du ikke skal ta noen snarveier er det her. Spinlock er en ledende produsent av oppblåsbare redningsvester, designet for komfort enten du seiler eller sverger til motorbåt.

Spinlock er utviklet sammen med proffe seilere, og brukes blant annet under Volvo Ocean Race.


Se Deckvest 6D fra Spinlock her.

 

Toppen av bunnstoff!

Jotuns beste bunnstoff er selvpolerende og holder båten ren i to sesonger! Jotun Nonstop Supreme skaper en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet. Dette sørger for at skroget holder seg rent i lang, lang tid. Fungerer på både motor- og seilbåter, kommer i hele 6 farger og er overmalbar etter 12 timer. Mange båteiere er på jakt etter det hviteste bunnstoffet som er å få tak i. Jotun Nonstop Supreme i hvitt er det hviteste av dem alle!


Prøv selv og kjenn følelsen av det beste av det beste.

 

Det råeste innen navigasjon

Skal du finne frem på havet er det ingen grunn til å tvile. Både SimradLowrance og anerkjente B&G har i årevis gått i bresjen for å tilby det beste av det beste. Enten du bare trenger noe helt enkelt for å navigere til neste havn, eller er klar for å utstyre båten med det råeste som finnes av GPS, ekkolodd og navigasjon, her er mulighetene mange. Hos oss i Ahoy finner du solide, gode systemer perfekte for deg som bare sier deg fornøyd med det beste. 

 

Vil du ha det proffene ofte sverger til? Selv har vi lagt vår elsk på B&G Zeus 3S med superrask prosessor, enestående klarhet og et hav av funksjoner. 


Se favoritten B&G Zeus 3S her

 

Mer av det beste i livet.

Merkene som kan redde liv

For enda mer luksus i båten:

Bare det beste er godt nok.