Bare det beste er godt nok.

Ahoy, kaptein. Livet er best i båt. Det betyr også at tingene du har i båten bør oppfylle visse krav. Kvalitet teller, og vi synes selvfølgelig at du fortjener det beste. Nettopp derfor har vi samlet en rekke produkter av ypperste klasse. Enten det er jakker, redningsutstyr, navigasjon, presenning, tauverk eller noe helt annet – våre båteksperter har plukket ut noe av det beste markedet har å by på.

Det råeste innen navigasjon

Skal du finne frem på havet er det ingen grunn til å tvile. Både SimradLowrance og anerkjente B&G har i årevis gått i bresjen for å tilby det beste av det beste. Enten du bare trenger noe helt enkelt for å navigere til neste havn, eller er klar for å utstyre båten med det råeste som finnes av GPS, ekkolodd og navigasjon, her er mulighetene mange. Hos oss i Ahoy finner du solide, gode systemer perfekte for deg som bare sier deg fornøyd med det beste. 

 

Vil du ha det proffene ofte sverger til? Selv har vi lagt vår elsk på B&G Zeus 3S med superrask prosessor, enestående klarhet og et hav av funksjoner. 


Se favoritten B&G Zeus 3S her

 

Aquaquick Searover

En mer behagelig, liten RIB enn Searover fra Aquaquick skal du lete lenge etter. Ofte er mange mindre båter både ustabile og uhåndterlige, det er ikke denne. Med V-bunnskrog i aluminium får du en stiv og stabil båt med svært lav i vekt.

Båten har anti-sklidekk, 3 luftkamre, alu-seter/tofte og kan monteres styrekonsoll på. Perfekt både i daviteren, på slep og kanskje som barnas første båt? 


Kjøp populære og gode Aquaquick Searover her

 

El-motoren over alle el-moterer

Elektriske motorer er på full fart også blant båtfolket. Vil du være først ute med noe av det hotteste? Det bør aldri gå på bekostning av kvalitet. I så fall er de elektriske motorene fra Lowrance noe for deg.

Helt siden 1957 har Lowrance vært markedsledende på elektronikk. Den prisvinnende Lowrance Ghost-serien holder tradisjonen stolt i hevd. Stillegående (sånn at fisken omtrent ikke hører deg), miljøvennlig (akkurat som Teslaen din eller RS E-tron G du drømmer om) og med stillegående børsteløs motor i tillegg til alskens teknologiske nyvinninger. 

Våre eksperter har pekt seg ut Lowrance Ghost 52 som sin favoritt. Dette på grunn av imponerende skyvekraft og lengste kjøretid i forhold til andre trollingmotorer på markedet. 


Skaff deg innovative Ghost 52 her!

 

Skål med Strahl

Ja, båtlivet er et luksusliv. Havet, himmelen, selskapet. Ro, spenning, nye og kjente havner. Vi vet godt hvor godt det er å tilbringe livet i båten. Når man i tillegg gjør det så ofte som oss, og det håper vi du også gjør, vet man også å sette pris på det fine i livet. Å unne seg servise av god kvalitet, som selvfølgelig står i stil til båten du fører, tilfører litt ekstra magi til sjøs. 

Servise og bestikk fra anerkjente og kvalitetsbevisste Strahl og Marine Business kan løfte måltidet eller kveldsdrinken til neste nivå. Skål.


Vi simpelthen elsker disse middagstallerkenene

 

Proffens presenning!

Opplag, ja kanskje er det et nødvendig onde. Vi vil jo alle helst ha båten på vannet hele året, men når det først skal gjøres så er det viktig at båten bres over med presenning som tåler en støyt. En god presenning for båten bør være sterk, relativt lett, ha lang levetid, god trådtetthet og -kvalitet, samt ha sveisede emaljer.

Alt det og enda litt til har det ekstremt gode presenningene alltid populære O.B.Wiik. 


Kjøp alle tiders presenning fra O.B. Wiik nå.

 

Batteriet for den kresne

SKANBATT Bluetooth lithium-batteriet på 12 volt er et glimrende lithium-batteri med avansert innebygget BMS på hele 200A. Dette beskytter batteriet mot for høy ladestrøm, temperatur og sikrer mot overbelastning. Batteriet har dessuten innebygget bluetooth. Dette gir full tilgang til viktige data som: 

  • Full kontroll på ladestatus og batterispenning 
  • Tilgjengelig kapasitet og forbruk 
  • Viser antall utladninger 
  • Visert temperatur på cellene 
  • Live helsetilstand på batteriet 
  • 5 års garanti 


Bli blid med nytt batteri fra Skanbatt  

 

Robline Rio – helt utsøkt!

En trygg fortøyning handler om mer enn å bare kunne slå den rette knuta. Det dreier seg i stor grad om å bruke det rette tauet. Uansett om du tilbringer tiden i en trivelig sjekte, behagelig daycruiser, rå rib eller har en yacht i millionklassen, så er vår anbefaling den samme – tauverket må være av høy kvalitet. Godt fortøyningstau gir deg trygge, behagelige dager med båt. Ikke minst sikrer det også nattesøvnen. 

Spesielt anbefalt er fortøyningstau av polyestersilke. Disse er gode å jobbe med, tåler salt, sol og har ofte meget god bruddstyrke. Selv sverger vi til Robline Rio, et flettet fortyningstau som tilfredsstiller de fleste behov.


Robline Rio kan du kjøpe her!

 

Mer av det beste i livet.

Merkene som kan redde liv

For enda mer luksus i båten:

Bare det beste er godt nok.