Ahoy, vi er Ahoy!

Ahoy er en norsk nettbutikk med alt av båtutstyr for både båtfolk og folk i båt. Det betyr at uansett om du slår et pålestikk lettere enn du knyter skoene dine, eller ennå ikke har lært hva som er foran og bak på en fender, ønsker vi å gjøre livet ditt på vannet så enkelt og behagelig som mulig.

Med godt over 13.000 produkter, har vi det du trenger. Vi har også det du kanskje ikke strengt tatt trenger, men som du har veldig lyst på likevel. Du må ikke være utdannet navigatør for å finne frem på havet av produkter heller. Vi jobber hardt for at nettsiden vår skal være lett å manøvrere.

Lurer du på noe, finner du kanskje svaret på tips og råd-sidene våre. Du må også gjerne ta direkte kontakt med oss.

 

Folka ved roret

Hovedkontoret vårt ligger utenfor Sandefjord, Norges ukronede netthandelshovedstad. Mannskapet består av en rekke flinke folk. Her kan du lese litt om noen av dem.

Selskapsadresse og telefonnummer
Ahoy Norge AS
Hangarveien 21B,
3241 Sandefjord
Telefon: 35 94 40 00

Lager & logistikk
Logistikkavdelingen AS
c/o Ahoy Norge AS
Borgeskogen 47
3160 Stokke

Lars Seeberg

Hovedeier og gründer
Lars er seriegründer med lang markeds-, salgs- og ledererfaring. Han var blant annet med på å starte Itegra og MPX, som senere ble fusjonert med Komplett. Lars er av de som sjøsetter båten i påsken og strekker sesongen til langt ut i september. Han synes lite kan måle seg med å feriere i den norske skjærgården.

Geir Atle Rosenborg

Hovedeier og gründer
Selv om Geir bor ved vannet i Holmestrand, har han aldri stått til rors på en båt. Til gjengjeld er han veldig god til å få bedrifter på rett kurs. Geir er seriegründer, investor og har flere styreverv. Han har lang ledererfaring og var blant annet administrerende direktør i Fiberworks fra 2006 til 2018.

Gisle Hjelme

 - Forretningsutvikler
Gisle er en vaskeekte sjøulk med over 30 års erfaring fra båtbransjen. Han har tidligere vært medeier i Skaane Marine og kom til Ahoy etter 10 år hos Flak AS, Skandinavias største grossist av båtutstyr. Gisle lærte å sette sjøbein omtrent før han kunne gå og har i løpet av livet hatt både vannscooter, motorbåt, seilbåt og en hel kortesje med klassiske trebåter. Han er også frivillig matros i Redningsselskapet.

Christian Tollefsrud

Sjef kundesenter og Webmaster
Christian har en solid bakgrunn fra sikkerhetsbransjen. Blant annet som KAM Norway i ADI Global Distribution, verdens største distributør av sikkerhetsprodukter. Christian lever og ånder for båtlivet. Så fort arbeidsdagen er over er det strake veien ut til måkeskrik og bølgeskvulp i sin 25 fot cabincruiser, noe han synes er som en liten ferie hver ettermiddag.

Anton Hagberg

Styremedlem
Anton er en skikkelig landkrabbe, men kompenserer for manglende maritime kunnskaper med nesten 20 års erfaring med netthandel. Bak seg har han blant annet 10 år som administrerende direktør i Komplett.no. Anton har lang ledererfaring fra flere fagområder og bedrifter. Han jobber nå som daglig leder i Sandefjord Bredbånd og er styremedlem i Ahoy.