Ahoy, vi er Ahoy!

Ahoy er en norsk nettbutikk med alt av båtutstyr for både båtfolk og folk i båt. Det betyr at uansett om du slår et pålestikk lettere enn du knyter skoene dine, eller ennå ikke har lært hva som er foran og bak på en fender, ønsker vi å gjøre livet ditt på vannet så enkelt og behagelig som mulig.

Med godt over 14.000 produkter, har vi det du trenger. Vi har også det du kanskje ikke strengt tatt trenger, men som du har veldig lyst på likevel. Du må ikke være utdannet navigatør for å finne frem på havet av produkter heller. Vi jobber hardt for at nettsiden vår skal være lett å manøvrere.

Lurer du på noe, finner du kanskje svaret på tips og råd-sidene våre. Du må også gjerne ta direkte kontakt med oss.

Selskapsadresse & telefonnummer
Ahoy Norge AS
Kleivbrottet 1
3084 Holmestrand
Telefon: 35 94 40 00

Lager & logistikk 
Ahoy Norge AS c/o Aditro Logistics AS
Hauganveien 293
3178 Våle

Vårt organisasjonsnummer er 926 597 590.

Folka ved roret

Hovedkontoret vårt ligger i Holmestrand og mannskapet består av en rekke flinke folk. Her kan du lese litt om noen av dem.

Geir Atle Rosenborg

Hovedeier og gründer
Selv om Geir bor ved vannet i Holmestrand, har han aldri stått til rors på en båt. Til gjengjeld er han veldig god til å få bedrifter på rett kurs. Geir er seriegründer, investor og har flere styreverv. Han har lang ledererfaring og var blant annet administrerende direktør i Fiberworks fra 2006 til 2018.

Bengt Pettersen

Daglig leder
Bengt bor i Sandefjord og elsker båt og sjøliv, men aller helst fra kontoret bak roret som skipper på Ahoy skuta. Han er oppvokst med netthandel og blant annet jobbet i Itegra og Komplett konsernet med ledelse, innkjøp, forhandlinger og oppstart av en rekke e-commerce bedrifter i over 20 år. Dette er en solid erfaring som kommer til nytte for alle våre ansatte og kunder i privat og bedriftsmarkedet.

Gisle Hjelme

 - Forretningsutvikler
Gisle er en vaskeekte sjøulk med over 30 års erfaring fra båtbransjen. Han har tidligere vært medeier i Skaane Marine og kom til Ahoy etter 10 år hos Flak AS, Skandinavias største grossist av båtutstyr. Gisle lærte å sette sjøbein omtrent før han kunne gå og har i løpet av livet hatt både vannscooter, motorbåt, seilbåt og en hel kortesje med klassiske trebåter. Han er også frivillig Bestmann i Redningsselskapet og Maritimt Moblit Innsatsteam.

Christian Tollefsrud

Sjef kundesenter og Webmaster
Christian har en solid bakgrunn fra sikkerhetsbransjen. Blant annet som KAM Norway i ADI Global Distribution, verdens største distributør av sikkerhetsprodukter. Christian lever og ånder for båtlivet. Så fort arbeidsdagen er over er det strake veien ut til måkeskrik og bølgeskvulp i sin 25 fot cabincruiser, noe han synes er som en liten ferie hver ettermiddag.

Anders Gjesti

Business Manager
Anders er mer eller mindre født og oppvokst i båt. Gikk stegene fra å frese rundt i Bunnefjorden i alt for små båter med alt for store motorer fra 6-årsalderen, til å bruke all ledig tid i større båt langs kysten. Har vært i båtbransjen siden 2010 og har ekspertise spesielt innen båtelektronikk. Vinteren tilbringes på fjellet, og er han ikke å finne der eller på fjorden er han ofte å se på scenen med bandet sitt.

Ole Eliassen

Styremedlem
Ole er fra Sandefjord. Han er ingen lettmatros om bord. Når han ikke er i båten, tenker han på den, snakker om den eller drømmer om den. Bruker all sin fritid til å fikse, fiske og føle i fjæra, på brygga og på vannet. Ole var med å starte TV2, og har 20 års erfaring som ansvarlig for merkevare og kommunikasjon derfra. Nå er han rådgiver og partner i Breakfast, hvor han hjelper en rekke selskaper med å stake ut sin kurs i markedet.