Redningsvest voksen

Ahoy! Redningsvester er obligatorisk på vannet. Enten du står på et SUP-brett, eller har yrket ditt på sjøen er sikkerheten det viktigste. Å kalle alle vestene vi har her for redningsvest blir faktisk feil, men det har over tid blitt et samlebegrep for de fleste vestene vi bruker til sjøs. Her har vi samlet et utvalg av vester og plagg tilpasset voksne.
 

Flyteplagg
Dette er vester som gir oppdrift, men som ikke vil snu en person rundt i sjøen hvis en  skulle være uheldig å miste bevisstheten ved et fall eller bevisstløshet ved lang liggetid i sjøen. Disse brukes primært til vannsport og lek, som vannski eller wakeboard-kjøring, mest fordi en tradisjonell redningsvest vil redusere  bevegeligheten. I tillegg blir det fort dyrt hvis en bruker en oppblåsbar vest,  ettersom du må bytte patron og utløser for hver gang en faller i sjøen.

Redningsplagg
Dette er som nevnt over plagg som vil sikre at en person vil ligge med ansiktet opp ved bevisstløshet. Her vil  utvalget og utstyret tilpasset den enkeltes person preferanser. Hvis  vesten brukes i konkurranseseiling, stilles det visse krav, og ved kommersiell bruk på skip og plattform er det viktig å følge  kravene til sertifisering. For deg med  fritidsbåt vil det holde enten med en tradisjonell redningsvest med krage, eller en oppblåsbar vest fra leverandører som Spinlock, Baltic, Lalizas og 1852.

Åpne mer informasjon chevron