Fiske fra båt eller brygge: klar for ditt første napp?

Å fiske er både en fin hobby og en spennende aktivitet for familien. Også er det jo noe eget med å servere selvfanget middag. Her er noen tips til produkter som kan hjelpe dere med å få det første (og andre og tredje…) nappet fra bryggekanten eller båten.

Fiske for de minste

Fisk i en fei

Hos Ahoy finner du flere fine produkter for de minste fiskerne fra Kinetic. Med Lille Viking bryggefiskestang er minstemann klar til å hale i land middagen selv på 1-2-3. Fiskestangen kommer ferdig rigget med krok og sene. Når barnet er klart for å avansere, kan Youngster fra Kinetic være et godt neste steg.

 

2_fisketur.jpg

Strandkrabber i sikte

Er det strandkrabber som står på ønskelisten, er Lille Viking krabbesnøre en fin og holdbar løsning. Her er det bare å klype på agn, og vente spent på at krabbene skal komme krabbende.

 

Ja takk, begge deler

Er dere som Ole Brumm og tenker ja takk, begge deler? Med Lille Viking Bryggesett kan dere fiske med begge henda og litt til. Her får dere både fiskestang, krabbestang og hov i ett hendig sett. PS – Husk at dyrevelferd gjelder også i vannet. Slipp strandkrabbene ut igjen før vannet i bøtta blir for varmt (da blir det jo også lettere å få nye på snøret). Ta kroken forsiktig av fisken du ikke skal ha og slipp den ut igjen så den får leve lykkelig videre.

 

3_fisketur.jpg

Fiske for de voksne

Ahoy har flere, fine fiskeredskaper også for fullvoksne fiskere. Se hele utvalget av fiskestenger og tilbehør her. Før du hiver ut snøret for første gang, er det greit å vite at det finnes flere regler for fiske. Blant annet er torsken fredet på store deler av sør- og østlandet. Du kan fordype deg i alle fiskereglene hos Fiskeridirektoratet.

 

4_fisketur.jpg

Fangsten er i boks. Hva nå?

Hos Ahoy finner du flere produkter som kan ta ditt selvfangede måltid til nye høyder.

 

Ikke for landkrabber

For krabbefangsten har Ahoy både krabbegryte og krabbekoker. Vi har løsninger for gass og markedets første elektriske krabbekoker.

 

Røkt fiskelykke

For fiskelykken kan vi friste med en egen røykovn. Her kan du selvrøyke den selvfiskede fisken din på få minutter. Vi har også både gassgrill og hendige minikjøkken

 

5_fisketur.jpg

Vi ønsker deg skitt fiske i sommer!

Vet du forresten hvorfor man sier skitt fiske? Det er fordi de fra gammelt av trodde at ønsker om godt fiske ødela fiskelykken. På samme måte som de i teateret sier «brekk et bein» i stedet for «lykke til».