Baugpropell

Det er ingen skam å snu (med en baugpropell). Majoriteten av båter over 20 fot med en viss tyngde kan i dag leveres ny fra fabrikk med baugpropell, hvorfor skal du være noe dårligere? En baugpropell kan være en ekstra sikkerhet, og mange båter i dag er lette i baugen og vil blåse av fort ved å tillegge kai i ruskevær. Da er baugpropellen et uvurderlig verktøy, og tilleggingen vil gå som en drøm.

Montering av baugpropell
Vi har ferdige kit med rør, propell og motor, kabling og kontrollenheter i vårt sortiment. Vi har også alle komponentene og motorene tilgjengelig hver for seg, så skal du bare oppgradere eller bytte noe, skaffer vi det meste. De forskjellige propellene er konstruert for forskjellige lengder og tyngder på båten, men husk at det er bedre å montere en som er litt for kraftig enn en som er for liten. Har du ikke montert en slik før bør du forhøre deg med fagfolk først, jobben innebærer støping og glassfiberarbeid. For den litt nevenyttige er det en jobb som er fullt gjennomførbar, men husk at alt som er under vannlinjen skal gjøres skikkelig og nøye.

Merkevare
Vi har som nevnt et stort utvalg, og valget har falt på Quick baugpropeller. Dette er kvalitetsprodukter produsert i Italia, og de har en lang fartstid som produsent av maritime produkter. Som alltid; spør oss enten du skal ha en baugpropell til en liten, stor eller seilbåt.

Åpne mer informasjon chevron