Hydrauliske styringer

Hydraulisk styring til båt
Å ha full kontroll på eget fartøy er vel noe alle ønsker seg? Med en hydraulisk styring får du nettopp dette, kontroll. De fleste påhengsmotorer fra 60 hester kan montere en slik styring, er du usikker om det er mulig på din?  Da tar du bare kontakt med oss, så hjelper vi deg på veien.

Kit til påhengsmotorer
Vi har et stort utvalg av styringer, og mest stolte er vi over nyheten SeaFirst som vi kan tilby i komplette kit til forskjellige motorstørrelser. Disse kommer med alt du trenger, så her klarer de fleste jobben med å montere selv. Ingen kapping av slanger, det eneste du trenger er litt tid og kanskje en titt i monteringsanvisningen. Vi har også et stort utvalg av komplette pakker fra Ultraflex, og selvfølgelig har vi det meste av reservedeler på lager. Trenger du bare en sylinder eller styresnekke, så har vi det også. Hydrauliske slanger får du i ferdige lengder med endestykker, men vil du kappe slanger og presse selv, leverer vi hva du måtte ønske.

Innenbordsmotorer
For deg med en innebordsmotor har vi løsninger til de fleste typer, lurer du på noe er det bare å spørre. Vi fører styringer og komponenter fra en rekke leverandører; Ultraflex, NordFlex og Seafirst for å nevne de største.

Åpne mer informasjon chevron