Få sving på svingen (og bedre styring) med hydraulisk styring

Hydraulisk styring gjør at du får mer enn bare sving på svingen. Den gir mer stabil kurs, gjør båten lettere på rattet, bidrar til sikrere og mer presis styring. Er du vant til mekanisk styring, vil du også sette stor pris på at hydraulisk styring er mindre utsatt for korrosjon.

Å velge rett styring er viktig. Og siden vi i Ahoy er her for å gjøre båtlivet enklere, har vi satt sammen noen komplette pakker til dere. Nytt av året er merket SeaFirst. Som eneste leverandør i Norge har vi fått disse produktene i  butikk, og du kan tro vi er begeistret. Her snakker vi god kvalitet fra minste til største del, samtidig som prisene også er svært konkurransedyktige. 

De komplette pakkene har allerede vekket stor interesse. Det ville overraske oss stort om ikke du også finner noe du liker blant SeaFirst Hydraulics systemer og utvalg. Hva slags SeaFirst-pakke du trenger, avhenger av kreftene i motoren.

Se nyhetene fra SeaFirst her:

Å montere hydraulisk styring fra Seafirst er ikke veldig krevende, og noe de fleste som er båtkyndige kan få til. Har du lyst til å se hvordan det gjøres, og bli bedre kjent med de tekniske spesifikasjonene? Se mer informasjon i monteringsanvisningen her.

I en begrenset tidsperiode har vi lanseringstilbud på komplette pakker og utstyr fra Seafirst. Kjøp nå og få 10 % rabatt. Her er det penger å spare, og gode tider i båten i sikte.

Ahoy svingen Desktop – 3-min.jpg